Nyt Medlem

Velkommen til Kolding Orienterings Klub

Her kan du finde al den information, du har brug for, som ny i klubben eller hvis du bare er nysgerrig på om orienteringssporten er noget for dig. Vi håber, at du kommer til at finde klubben og sporten interessant, så vi får lov til at dele alle vores fantastiske oplevelser med dig!

Vi byder på en lang række aktiviteter indenfor orienteringsløb til alle aldre og alle niveauer -  unge, børnefamilien, den ambitiøse løber eller motionisten. Du kan starte når som helst og der kræves ikke meget udstyr, et par løbesko, der må blive beskidte og et par lange bukser, så er du klar.

Vores klubhus ligger på Bøgelund, Bramdrup Skovvej 40, 6000 Kolding, det er lige op til Marielundskoven, som er vores sportsplads.

Vi træner hver onsdag fra Bøgelund kl. 17.30.

Programmet er typisk:

- Kort fælles introduktion til dagens træning.

- Et orienteringsløb hvor der er baner for alle, uanset forudsætninger/kendskab.

- Gennemgang af baner og vejvalg

- Fælles spisning i klublokalet.

Som ny vil vi give dig en introduktion til sporten og løbende koble mere teori på.

Du bliver selvfølgelig ikke sendt alene i skoven, der er altid en af de andre øvede medlemmer der ”skygger” dig, lige så længe der er brug for det.

Mød op til en træningsaften, det kan være en fordel at kontakte en fra bestyrelsen eller et af klubbens andre medlemmer, så vi ved du kommer.

Vi glæder os til, at vise dig vores fantastiske sport.

Medlemskab

Du kan komme og deltage i vores træning i en månedstid for at finde ud af, om du har lyst til at være medlem.

Når du er blevet vild med vores sport, skoven, kortet og det hyggelige klubmiljø, så kan du melde dig ind i Kolding Orienterings Klub og dermed få lov til også fremover at deltage i alle klubbens aktiviteter gratis (lørdagstræningsløb er også gratis for medlemmer).

Udover de almindelige aktiviteter kan man som medlem også begive sig videre ind i klubmiljøet ved at tilmelde sig klubture, klubfester og andre sociale aktiviteter, der løbende popper op på hjemmesiden.

Indmeldelse foregår ved, at du sender en mail til formanden:  formand@koldingorienteringsklub.dk med navn, adresse og fødelsdato.

Herefter får du besked retur om medlemskab og kontingent.

Image

Nyt medlem

Image

KOK til Slotssøstafetten

Image

Bøgelund

Image

Konkurence

Menu