Mandagstræning

Hver mandag er der styrke- og stabilitetstræning på Bakkeskolen kl. 19,00-20,30. For dem der har ekstra energi, startes der med en løbetur kl. 18,15.

Onsdagstræning

Om onsdagen er der fællestræning for alle i klubben.

Vi mødes på Bøgelund kl. 17.30 i garagen.

I vinterhalvåret er der løbetræning i skoven med pandelamper.

I sommerhalvåret løber vi orienteringsløb i nærskovene. Vi starter med en kort introduktion til dagens baner inden vi løber i skoven – der er kort med baner for alle aldre. 

Efter løbet samles vi i klublokalet til fællesspisning og information om kommende arrangementer.

Det er også her der er mulighed for at gennemgå weekendens løb og få en snak med klubkammeraterne.

Ung i Kolding Orienterings Klub

Kolding Orienterings Klub har deres egen børne- og ungdomstræning, hvor nogle af klubbens dygtige løbere arrangerer orienteringsaktiviteter, der er tilpasset aldersgruppen og niveauet.

Træningen foregår på samme tidspunkt som klubben øvrige træning, nemlig onsdag kl. 17,30 på Bøgelund.

Talenttræning

Talent Center Syd - TC Syd er et tilbud til vores unge orienteringsløber i alderen 15 og 20 år, der ønsker at satse ud over træningen i vores egen klub og ungdomsgrupperne.

Talent Centeret er en del af Dansk Orienterings Forbunds elitesatsning, hvor egnede ungdomsløbere tilbydes et inspirerende og motiverende træningsmiljø.

Træningssamlingerne lægges hovedsageligt i weekender og ofte op til relevante konkurrencer. Tilbuddet omfatter kvalitetstræning i orienteringsteknik samt fysisk- og mental træning. I træningen indgår instruktion, eftersnak og personlige samtaler med træneren.

Ud over seriøs træning lægger TC-Syd vægt på at det er sjovt og sundt at løbe orienteringsløb.

Kolding Orienterings Klub | Bramdrupskovvej 40 | 6000 Kolding