Socialt

At være orienteringsløber i KOK, giver også mulighed for et socialt fællesskab. Dette dyrkes på flere niveauer og udmønter sig blandt andet i fælles klubture, fællesspisning efter træning, festlige sæsonafslutninger og ivrige snakke, når der sammenlignes stræktider og vejvalg efter løbene.

Image

Motionsløb

Image

Sommer grill

Image

Stævneplads på Fyn

Image

Lillebælt Halvmarathon

Løb

I sommerhalvåret er der ofte mange KOK’ere i alle aldre, der rykker ud med klapstole og klubtelt for at deltage i større løb. Det er festligt at være rigtig mange KOK’ere på stævnepladsen, hvor der snakkes tider og vejvalg efter løbet – og nydes den medbragte madpakke eller en sandwich fra kiosken.

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Stævne på Sukkertoppen

Image

Klubtur

Traditionen er en klubtur til det årlige Påskeløb, hvor vi booker os ind på et vandrehjem eller hytte og nyder nogle indholdsrige dage.

De konkrete klubture aftales i bestyrelsen og arrangeres i samarbejde med medlemmerne.

Fællesspisning

På onsdagstræningsaftener, hvor udgangspunktet er klubhuset på Bøgelund, arrangeres der fællesspisning fra kl. 18.30. ”Kokkene” bestemmer menuen, der ofte består af rugbrød med pålæg.

Der deltager typisk mellem 40 og 60 personer til fællesspisningen, der giver mulighed for socialt samvær efter træningen. Prisen er overkommelig og vi er som regel færdige inden kl. 20.

Image

Fællespisning på Bøgelund

Fællesarrangementer

I KOK slutter vi efterårssæsonen af med et fællesarrangement typisk fredag aften, hvor vi mødes til spisning, hygge og kåring af klubmestrer.

Der er også tradition for juleafslutning med bankospil og pebernødder.

Image
Image

Menu