Klubtøj

Overtræksdragt TRIMTEX TRAINER

Overtræksættet TRAINER er en forholdsvis bred model, materialet er let og funktionelt. Sættet kan bruges til løbetræning. Materialet er ikke vandtæt, men vindtæt, åndbart, og kan klare en lille byge. Vi har valgt en lasertrykt jakke med ensfarvede bukser.

Herre og damemodellen er ens.

TRAINER LZR Jakke

Trainer jakken har elastiske områder i siden og manchet ved hånden. Lycraen i siden på Trainer LZR jakken er det samme som bagsiden af Trainer TX bukserne. Lomme bagpå.

klubtøj1     450

TRAINER TX Bukser

Trainer TX buksen har vindafvisende stof foran og elastisk lycra på bagsiden, dette er hverken vandafvisende eller vindtæt! Lynlås i siden af benet.

klubtøj2             300

Orienteringstøj TRIMTEX EXTREME og BASIC

Orienteringsblusen EXTREME er vores nuværende bluse. Blusen fås i både en dame- og herremodel. Herremodellen er bredere og længere end damemodellen. Begge bluser findes i en kortærmet eller langærmet model. Herremodellen udlånes til børn til og med 16 år der stiller op i stævner. Blusen har lynlås i halsen.

EXTREME LZR O-Bluse

klubtøj4      udlån

klubtøj5         350

BASIC LZR O-Bluse

Orienteringsblusen BASIC er en mere rummelig bluse uden strækstof, den findes i en model både som kortærmet og langærmet. Blusen har V-hals.

klubtøj6       300

klubtøj7       350

Orienteringstøj TRIMTEX EXTREME og BASIC

Vi har nu fået lavet lasertrykte bukser der passer til vores o-bluser.

EXTREME LZR O-Knæbukser

EXTREME knæbukserne har strækstof på den indvendige side af benet og lynlåslomme bagpå, buksen findes kun i denne model.

klubtøj8             200

BASIC LZR O-bukser - lange

BASIC O-buksen er uden strækstof og lynlås.

klubtøj9     200

Cykeltøj TRIMTEX ELITE

Cykeltøjet matcher vores orienteringsdragt, bukserne kan fås både i en dame- og herremodel.

ELITE LZR MTB-O Bluse og bukser

klubtøj11           300