Ida Bobach Schwartz (længst til højre), Søren Bobach (nr. 2 fra højre) og Tue Lassen (nr. 3 fra venstre) har vist høj klasse mange gange før. Nu bliver det spændende at se, om de kan følge op på fordums succes til årets

...
  • Danish Spring: Tætte opgør på mellemdistancen
    24. marts 2024

Mellemdistance giver ofte tætte dueller om placeringerne og dagens afsluttende WRE-løb - og anden afdeling af DOFs rangliste, Trimtex Senior Cup - var ingen undtagelse.

I dameeliteklassen førte DM Nat mesteren Agnes Kracht, THOK, på

...
  • Hård international konkurrence i Danish Spring
    23. marts 2024

Asbjørn Kaltoft, OK Pan Aarhus, imponerede atter stort - denne gang ved at sætte alle konkurrenterne på plads igen blot små 12 timer efter hans DM Nat sejr. De 15 km i Store Dyrehave blev afviklet på 78:15 og Asbjørn bragte sig dermed i spidsen

...
  • Favoritsejre i udfordrende DM Nat

Helt som ventet blev deltagerne i årets DM Nat i Annebjerg Skov godt underholdt. Banelæggerteamet Andreas Kemp (tidligere kendt som VM-medaljevinderen Andreas Boesen) og hans far Henrik sørgede for såvel fine vejvalgsstræk som god

...
  • Sjællandsk sæsonpræmiere med DM Nat og Danish Spring
    21. marts 2024

Den kommende weekend byder på et overflødighedshorn af fine orienteringsløb på Sjælland. Med Roskilde OK's Danske Mesterskaber i Natorientering fredag aften og OK Øst/Allerød OK's WRE-løb og Trimtex Cup ved Danish Spring, bydes der på løb